En sagte lyd nåede hendes øre. Den var ikke mere end en hvisken i vinden, men alligevel anderledes end alle de andre lyde i den tyste, hemmelighedsfulde skov.En gispende, rallende lyd.

Anna lever et stille liv i byen Jyss hos den gnavne enkefrue Kerstin, da hun møder en gruppe fremmede rejsende på markedet. Sammen med dem drager hun ud på sit livs rejse mod skoven Merth, der ifølge de gamle sagn er hjemsted for elvere.

Rejsen kommer hurtigt til at overgå hendes vildeste fantasier, men også hendes værste mareridt, for de rejsende gemmer på en mørk hemmelighed, der ikke kan forblive skjult for evigt.


Lektørudtalelse

En meget velskrevet bog med nye og spændende indfaldsvinkler til begrebet elverfolk [...] En interessant fantasy med et sprogligt overskud."

Mordet i elverskoven


Forfatteren fortæller

Mordet i Elverskoven er første del i en fantasyserie, der i skrivende stund har andet bind under udarbejdelse. Her følger vi Anna og hendes rejse ind i en verden, hun aldrig havde troet eksisterede. Langt væk fra det kedelige liv i byen møder hun både forheksede skove, magiske forseglinger, elvere og troldmænd. Men denne bog handler om mange flere end blot Anna. Alle de personer vi møder har deres egne håb, drømme og kampe, der skal kæmpes. Bogen handler om dem - og hvordan de finder deres vej gennem de gruopvækkende udfordringer, de står overfor. Den handler om at følge sit hjerte, også selvom det betyder, at man skal bryde ud af de normer, der er tvunget ned over én. Den handler også om, at man ikke altid kan gøre det alene. Et hæsblæsende eventyr, som jeg ikke kan vente med at fortsætte.


Kontakt: Mette Østergaard Filsø // Adresse: Ridder stigs vej 2, 7100 Vejle // Mobil: 61 70 49 00 // E-mail: mette.filsoe@gmail.com


Copyright 2019: Mette Østergaard Filsø
Webdesign: Anders Østergaard Søberg // E-mail: PKAndersS@gmail.com